Produkt Kunder Indsigt Sikkerhed

Kunder

sundhed automotive fødevare produktion administration transport engineering
Jeppe Christensen | Meneta Advanced Shims Tecnology

Simpelt og intuitivt

Champ er simpelt og intuitivt at gå i gang med. Opstartsbarrierer var praktisk ikke eksisterende, det tog et øjeblik også var vi i gang med at bygge vores træningssystem op i Champ. Hertil kommer at Morten fra Champ bidrager med stor viden om systemet og har mange aktier i den funktionalitet vi har opnået.

Få fejl og høj produktivitet

Nedschroef Langeskov er den virksomhed, som jeg har arbejdet hos, der har bedst styr på træning af medarbejdere. Træningen foregår primært som struktureret sidemandsoplæring med en mentor fra afdelingen. Mentoren suppleres af eksperter på udvalgte områder. Strukturen gør at jeg føler mig tryg ved processen, selvom jeg blot vælger en mentor og igangsætter træningsforløbet. Resultaterne er synlige i form af få fejl og høj produktivitet fra de nye medarbejdere
Jesper Fugl | Nedschroef Langeskov
Ulla Callesen | Høje-Taastrup Kommune

Bedre rekruttering og introduktion

Vi er udfordret på rekruttering af SOSU-personale lige som mange andre kommuner, så derfor gik vi i gang med en proces for at finde ud af, hvordan vi bedre kan rekruttere og lave en indsats, så nye ansatte får en god introduktion

Ulla Callesen | Centerchef for sundhed og omsorg | Høje-Taastrup Kommune

Kommunal Sundhed, 14/01/2020

Vores middel til skabe dygtige medarbejdere

Champ giver mig tryghed for at vores medarbejdere er klædt ordentligt på, og at vi bruger vores tid effektivt i forbindelse med træning og uddannelse, ikke mindst i forbindelse med onboarding. Vi har markant forbedret hvor hurtigt nye medarbejdere skaber værdi hos Oxygen, og hvor attraktiv virksomheden er for talenter.

Christian Juel

Produktionschef, Oxygen
Christian Juel
Vanessa Bagge | Baldersbo Plejecenter

Nemt, tilgængeligt og vigtigt

I vores fag føler vi nogle gange, at vi får trukket nogle systemer ned over hovedet, og det er svært at finde ud af. Men med denne app er der ikke noget at tage fejl af, den er nem og tilgængelig, og det er vigtigt for os.

Vanessa Bagge | Sosu-assistent og arbejdsmiljørepræsentant | Baldersbo Plejecenter

Kommunal Sundhed, 14/01/2020

Vished for kvalitet i chaufførernes oplæring

Visheden for at vores chauffører – både de nye og de erfarne – har fået den oplæring og de instruktioner, vi vurderer, der skal til for at levere varerne til vores kunder på en betryggende facon for vores medarbejdere og medtrafikanter og på en ordentlig og serviceminded facon for kunderne er en rigtig god erkendelse at have. Og ikke nok med det – vi kan også dokumentere over for myndighederne at træningen er gennemført, når de spørger.

Michael Mertov

Peder Olsen & Søn
Michael Mertov | Peder Olsen & Søn
Henrik Berg Svendsen | Regnskab & Administration

Vores forventninger er blevet indfriet

Med Champ løsningen så det ud til, at vi kunne få struktureret vores roller og ikke mindst få systematiseret vores vidensområder. Med til det hører også at få koordineret den løbende opdatering af vores viden, der er behov for med de regelmæssige lovændringer på vores fagområder. Og vores forventninger er blevet indfriet.

Henrik Berg Svendsen

Regnskab & Administration